Referencia

Ugyanaz a hatékonyság, ugyanaz a teljesítmény, de esztétikusabb és tetőfedés szempontjából is biztonságosabb megoldás a Terrán Generon napelemes tetőcseréppel. Mozgassa a képen lévő nyilat, hogy lássa a különbséget!

Ideje elfelejteni a a tető síkja fölé telepített, hatalmas napelemtáblákat! A Terrán Generon hatékonyságában és teljesítményében is felveszi a harcot a klasszikus szolár panelekkel, ráadásul az általa kínált esztétikai élmény is sokkal nagyobb! Otthona az utolsó részletig – madártávlatból és közelről tekintve is – páratlan szépségű lehet, nem kell a technika javára kompromisszumokat kötnie.

A napcellák olyan speciális módon vannak az egyedi tetőcserepek felületére integrálva, hogy azok megjelenése és felhelyezése szinte megegyezik a hagyományos tetőcserepekkel. Első ránézésre annyi különbség látható csupán, hogy a Generonon megcsillan a napfény, ezzel is azt üzenve, hogy ez a tető – és az alatta élő család – maximálisan naprakész. A már működő rendszerek sikeresen ötvözik a Terrán közel évszázados tetőcserépgyártási tapasztalatát a kor technikai kihívásaival.

Nézzen meg néhány Generon cseréppel fedett épületről készült drónfelvételt:

 

 

További referencia épületek

Kérje egyedi árajánlatunkat, csak néhány perc! Ajánlatkérés